top of page

Vi har fokus på
smagen, kvaliteten og råvarerne.

hyldebær.jpg

12 måneder om at brygge

Din Likør  er en danskproduceret likør og er brygget på honning fra egne bier og med råvarer særligt udvalgt. 

 

Naturen er vores leverandør og vi kræser om at bruge de bedste danske råvarer efter årstiden.

Din Likør er lavet af de allerbedste naturlige ingredienser og økologisk.  

 

Likør (mjød) har i de seneste par år fået en kæmpe renaissance, og er for tiden blevet en af de mest hippe drikke på markedet.  

I dag bruges likør på barerne og bruges i forskellige drinks. Likør bruges også som aperitif med danskvand i eller som dessertvin eller blandet op med spiritus.

 

Din Likør er en sød alkoholisk drik lavet på honning, vand og gær men får sin egen karakter via de frugter, bær og kaffebønner vi tilsætter i brygningen. 

Din Likør tager minimum 12 måneder at brygge. Likøren er er klar til at nydes  men den tager bestemt heller ikke "skade" af at lægge længere tid.

Årstidens råvarer

Der vokser spiselige planter, frugter og bær overalt i den danske natur. Man kan sanke fra tidligt forår til sent efterår, men som årstiderne skifter, gør naturens udvalg af råvarer det selvfølgelig også. I sommerhalvåret bugner den danske natur af bær, frugter, blomster, krydderurter og meget mere. Dette nyder vores bier godt af at trække på men vi benytter os også af disse råvarer i likøren som smagsgivere. Dette for at få mest muligt ud af de naturlige og friske smagsnuancer fra den danske natur men også for  netop at skabe den ideelle balance i likøren.

rabarberlikør
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page